CODIGO PRO 5-3 KETALUNYA: EL CODIGO PRO SUPERA AL KETALUNYA

Jaume

Jaume
Admin

EL CODIGO PRO SUPERA AL KETALUNYA

Doncs sí, aquest cop els codigüencs es van imposar en el derby, i això que la cosa va començar com quasi sempre, el ketalunya es va avançar al marcador. Tot i així, els blanc i negres no es van posar nerviosos i van jugar com ho saben fer, pressionant, lluitant cada pilota i tenint clar la feina que havia de fer cadascú. Aquest cop no van haver canvis de sistema que l'únic que han provocat fins ara eren derrotes.

De seguida, l'home del partit, Isaac, va empatar el marcador amb un bon xut amb la puntera, impecable, molt difícil d'aturar. Miquel va marcar el segon a la sortida d'un córner i Jose va saber aprofitar molt bé un error defensiu del Keta. I així va finalitzar la primera part.

La segona part, amb un còmode 3-1, els Codigüencs es varen confiar, i si sumem a que els del Keta no creien en la remuntada, es van patir 10 minuts d'avorriment. Tot va canviar amb el penal comés sobre Jaume.

JaW9 el va transformar, tot seguit, els del CP seguien adormits i van despertar al Keta amb les seves rialles per la celebració en forma de mofa de Jaume , Marc R21 alias el traidor i Marcel van signar el 4-3. Però el CP tenia a la bèstia Isaac que va fer l'últim i definitiu 5-3 amb un míssil imparable, fort i precís.

El 1 x 1 del CP...

Eduardo **8** Seguro: Bon partit del porter del CP, recuperant el seu millor nivell tot i estar encara tocat de la lesió. Va col·laborar en la victòria codigüenca fent dues aturades de mèrit.

Miquel **9** Baluarte : Partit completíssim del Miquel, no només en defensa, que va ser clau, si no que a més a més va marcar gol.

German **9** Muro : Bon partit del German impedint que els atacants del Ketalunya arribessin a l'àrea. A més a més va treure un gol sota pals.

Jose **8** Oportunista : Ben seguit el gol que va fer, s'ha d'estar allà. Se'l mereixia per la ratxa de pals que l'impedien marcar. Per la resta,  va estar bastant bé en atac i en  defensa.

Pixu **7** Cumplidor : Sempre que ve ho fa bé. No va ser el seu millor partit però va sumar en  totes les línies, serà el proper fitxatge del CP.

Isaac: **10**isi BOOM!!!: The Man of the match, 2 míssils van perforar la porteria rival, va signar l'empat a 1 i el 5-3, segurament els gols més importants. Però va aportar molt més que 2 gols. Va estar omnipresent, segurament el millor partit que ha fet amb el CP, s'agraeix que hagi sigut amb el derby.

Jordi_Geo11 **7** Tocado : Tocat però no enfonsat. Dintre del que va poder fer, se'l va veure fen detalls de qualitat, però estant lesionat no va poder demostrar el seu nivell.

Jaume: **7** jawnalti:   La defensa del Keta va anar a per ell i no el van deixar ni respirar, poca cosa va fer. Això sí, va transformar un penal que li havien fet a ell, sempre marca.